![]() |
--الوصول السريع للأقسام--
دردش مع اصحاب كول واتعرف على احلى بنات وشباب الان!!!!
ملحوظه هامة:- لايمكنكم المشاركه وقراءه المواضيع مع اصحاب كول الا بعد الإشتراك بالمنتدي
::للإشتراك بالمنتدي اضغط هنا:: (من فقد عضويته او الباص ورد الخاص به هنا )
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
کاروان شهید رفت از ?یش و آن ما رفته ?یر و می?اندیش
از شمار دو ?شم یک تن کم وز شمار خرد هزاران بیش توشه?ی جان خویش ازو بربای ?یش کایدت مر? ?ای آ?یش آن ?ه با رنج یافتیش و بذل تو به آسانی از ?زافه مدیش خویش بی?انه ?ردد از ?ی سود خواهی آن روز مزد کمتر دیش ?ر? را کی رسد صلابت شیر؟ باز را کی رسد نهیب شخیش؟ * * * رهی سوار و جوان و توان?ر از ره دور به خدمت آمد، نیکو س?ال و نیک اندیش ?سند باشد مر خواجه را?س از ده سال که: باز ?ردد ?یر و ?یاده و درویش؟ * * * ای لک، ار ناز خواهی و نعمت ?رد در?اه او کنی لک و ?ک یخ?ه بارید و ?ای من بفسرد ورغ بر بند یخ?ه را ز فلک * * * بسا که مست درین خانه بودم وشادان ?نان که جاه من افزون بد از امیر و ملوک کنون همانم و خانه همان و شهر همان مرا ن?ویی کز ?ه شدست شادی سوک؟ * * * زان می، که ?ر سرشکی ازان در?کد به نیل صدسال مست باشد از بوی او نهن? آهو به دشت ا?ر بخورد قطره?ای ازو غرنده شیر ?ردد و نندیشد از ?لن? * * * می لعل ?یش آر و ?یش من آی به یکدست جام و به یکدست ?ن? از آن می مرا ده، که از عکس او ?و یاقوت ?ردد به فرسن? سن? * * * کسان که تلخی زهر طلب نمی?دانند ترش شوند و بتابند روز زاهل سال ترا که می?شنوی طاقت شنیدن نیست مرا که می?طلبم خود ??ونه باشد حال؟ شکفت لاله توزیغال بشکفان که همی به دور لاله به کف برنهاده به، زیغال * * * دریغم آید خواندن ?زاف وار دو نام بزر?وار دو نام از ?زاف خواندن عام -------------------------------------------------------------------------------- مع تحياااااااااتى ~!!~~~!@!ahmd!@~!!~~~! |
|
|
||||
|
||||
|
موضوع
الله عليك والمصحف مانا فاهم ايتها حاااجه خالص بجد يعني اكتب عربي واشرح فارسي
انا بدرس فارسي علي فكره اه بلاش نقورة ههه بس الصورة حلوه ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
مشكور على الموضوع الدي لن أفهمه ولو شاب الغراب
هههههههههههههههههههههه بالتوفيق
|
||||
|
||||
|
باماتة خلتني اتمني اني اتعلم اللغة دي علشان اقدر اقرأ القصة دي
او القصيدة يا ريت تنزلها ترجمة بالعربية علشان كلنا نستفيد من ابداعتك وشكرا لو مش هاتقدر تنزل ترجمة يا ريت تدينا قرص لغة علشان نقدر نتابع مواضيعك
| طرق عرض الموضوع | |
|
|
Tags:-افلام,اغانى,تحميل اغانى,تحميل افلام,تحميل فيلم,تحميل اغنية,الجديد,الجديدة,تحميل البوم,طرب,صور,صور الفنان,صور الفنانة,موقع فيلم,العاب,لعبة,تحميل لعبة,برنامج,تحميل برنامج,رقص,فيديو كليب,تحميل كليب,تحميل فيديو,بلوتوث,صور الفنانة,فضائح,فضيحة,فضائح فنية,صور الفنانات
| مواقع دردشة | مواقع افلام | رسائل | مواقع بنات | صور | تحميل العاب بنات | مواقع اغانى | مواقع اسلامية | افلام عربية |
| 2009 | اقسام الدليل | مواقع صور | مواقع برامج | مواقع العاب | مواقع فيديو | مواقع شات | دليل مواقع | افلام اجنبية |
![]() |